Brand- & Webdesign

Ben jij klaar om je te onderscheiden van jouw concurrentie, naamsbekendheid te vergroten én nieuwe klanten te werven door middel van branding? Ik help je graag!

Dit is wat we doen

Bij Blaze Creative Studio vind je alles op één plek. Laat mij jouw zorgen uit handen nemen zodat jij je compleet kunt focussen op jouw expertise.

Merkidentiteit

Het is de kern, de basis, de bodem, de fundering... je snapt het wel. Het is het belangrijkste onderdeel om een succesvol bedrijf op te bouwen.

Ontwerp

De kern van jouw bedrijf doorvertaald naar een visueel ontwerp

Website

Trek jouw ideale klant aan met een schitterende website die ook nog eens makkelijk in gebruik is op mobiele apparaten.

Social media

Vergoot jouw bereik op Instagram en Facebook met een goed doordachte contentstrategie en content die past bij jouw huisstijl.

Ben jij wel echt trots op je merk?

Je bent ondernemer, expert in wat je doet en toch voelt het af en toe alsof je niet helemaal zeker bent van jouw merk. Vragen zoals: “Komt mijn verhaal wel over?” en “Kunnen mensen wel zien waar ik nou eigenlijk voor sta?” spoken regelmatig door je hoofd. Je hebt hier en daar wat losse flodders liggen, maar echt een geheel is jouw merk niet…

Je zit vast in een cyclus waarbij je eigenlijk zomaar wat doet als het aankomt op branding, maar je aarzeld steeds om de stap te nemen om een vormgever in te schakelen. 

Ondanks dat ik zelf vormgever ben heb ik anderhalf jaar geleden ook in deze positie gestaan. Ik twijfelde over alles, zag verschillende trends, vond mijn branding telkens niet goed genoeg. 

Tot ik het geheime recept leerde kennen om een merk te creeeren waar ik 100% achter kan staan.

Want als je trots bent op de uitstraling van jouw merk ben je niet bang om het met volle overtuiging te delen met anderen. Je weet dan namelijk dat je echt overkomt als een expert die verstand heeft van zaken. Je zult voelen dat jouw merk eindelijk past bij wie jij bent, wat je doet en waar je bedrijf voor staat.

En dat, is precies wat ik met Blaze Creative Studio wil bereiken. Dat jij als ondernemer met volle 100% achter jouw bedrijf kan staan en de klanten van je dromen kunt aantrekken.

Hi, ik ben Melissa!

Creatief ben ik al van kleins af aan. Zingen en dansen deed ik het liefst de hele dag, het brengt een hoop positieve energie met zich mee en daarom werd ik door mijn ouders ook wel “het zonnetje in huis” genoemd. Nog steeds is deze uitdrukking erg toepasselijk, alleen stop ik nu deze creativiteit in mijn werk.

Mijn werk is mijn passie. Met deze reden werk ik elke dag met plezier aan de leukste projecten voor ondernemers uit heel Nederland.

Met Blaze Creative Studio help ik ondernemers online zichtbaar te worden door het ontwerpen en bouwen van gebruiksvriendelijke, responsive websites. Naast websites help ik bedrijven bij het creëeren van een ijzersterk merk door middel van brand design.

Let's meet!

Met een krachtige, geschikte branding voor jouw onderneming, zul je opvallen en jouw ideale klanten aantrekken. Bij Blaze gaan we aan de slag vanuit de kern van jouw bedrijf.

Wie is jouw doelgroep? Wat is jouw missie? Wanneer de kern van jouw bedrijf is vastgesteld gaan we aan de slag met een unieke visuele identiteit, die optimaal zal bijdragen aan het behalen van jouw doelstellingen en zal zorgen dat jij de juiste doelgroep aanspreekt.

Dus, zin om binnenkort een koffietje te doen en samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor jou en jouw bedrijf?

Recensies

Deze klanten gingen je voor...

Shopping Basket